BW.png

Fler får mer med Best Western poäng

Vi har många samarbetspartners runt om i världen som hjälper oss se till att just du får mer av det goda. Poängen du tjänar in kan du använda på bland annat fria hotellnätter, presentkort, partner-produkter och mycket mer.
Du bestämmer när och hur du vill använda dina poäng.

Gotland.png

Frinätter på Gotland kanske?

Gotland är inte bara Sveriges största ö utan också ett av våra populäraste inhemska turistmål, och hör till de solsäkraste svenska områdena. Visste du att Ringmuren i Visby, som omger stadens centrum och kyrkor, är med på UNESCOs världsarvslista?
Helt klart värt ett besök!

Boka dina frinätter nu —>

Best Western Travel Card

BestWestern TravelCard® är ett laddningsbart presentkort som du kan använda på alla våra Best Western-hotell över hela världen. Vårt Travel Card finns i olika valörer och fungerar som ett resekort med Best Western cash, och gäller även som delbetalning för alla tjänstersom drivs i regi avvåra hotell.

Läs mer om Best Western Travel Card —>

6263932257.jpg
Bild på våra bästa partners (HM, MIO, Zalando, Netonnet)

Bild på våra bästa partners (HM, MIO, Zalando, Netonnet)

Skor, taklampa eller något mittemellan?

Vi vill att du själv ska bestämma hur du använder dina poäng. Därför har vi blivit goda vänner med en rad kända varumärken, hos vilka du kan byta ut dina poäng till presentkort. Behöver du nya badkläder till solsemestern? Eller har du spanat in en fin balkongmöbel som skulle göra sommaren lite extra avkopplande? Vi tror våra partners täcker det mesta.

Spana in alla våra partners —>

sky.jpg

Sky is the limit!

Samla flygpoäng! I stället för att samla Rewards-poäng kan du välja att få poäng/miles hos ett stort utval av lokala och globala samarbetspartners.

Vi har även samarbeten med flera biluthyrningsfirmor som öppnar upp möjligheten att både tjäna och använda Rewards poäng.

Läs mer om våra resepartners —>