Västerås, staden utan slogan

Äntligen närmar det sig praktik. Igår var jag på en mini-introduktion där jag fick höra lite om mina kommande arbetsuppgifter samt fick med mig lite tidningar som de arbetar med för att lära mig hur deras contentspråk ser ut. Ser verkligen fram emot den här sista perioden i mitt studentliv men framför allt att få se vad som finns bakom examensdörrarna.

Från och med måndag och ett gäng veckor framöver hittar ni mig på Oh My's kontor på Tavastgatan 26, woop! Västerås StationIdag började med min sista riktiga skoldag någonsin (hoppas vi) och med en jättetenta på hela 35 frågor. Minuter efter att jag släppte pennan och därmed avslutade en jätteintensiv vecka, både fysiskt och mentalt, åkte jag och Amina iväg till Västeråååås för en jätteliten minisemester. Kaffet serverat!Vi huserar hos hennes mamma som lämnat läggan i våra händer där vi nu gosar i soffan framför tvn med datorn i knäet och vin i glaset efter en liten sväng på "stan" med cyklarna. Otroligt hur tyst och lugnt det är här till skillnad från Stockholm, får mig att inse hur mycket jag saknar att bo utanför tullarna. Det är något visst med att röra sig bland de lunga, långsamma gatorna till skillnad från livet mitt i en storstad där man inte ens får stanna för att knyta skorna. Vem vet vart jag hamnar när jag blir stor.

Cykla runt i Västerås

Imorgon är det match mot Västerås, heja på oss hörni!!