Tema vårkänslor: Brunch på Sixten&Frans

Inte nog med att det börjar bli ljust men det börjar bli varmare också. Det börjar bli vår! Värmen och solen triggar igång något särskilt i kroppen, något som får en att vilja promenera runt mållöst, sitta på fik och titta ut genom fönstret. Fick upp sambon ur sjuksängen på en promenad, där vi dessvärre precis hade missat solstrålarna. Däremot passade vi på att äta brunch på Sixten&Frans vid Fridhemsplan, ett fik inne på butiken Granpa. Industri möter modernt möter gammal är temat, riktigt fint och stilrent.

Jag jobbar på för fullt, soooom vanligt. Två månader in och jag har redan hunnit skriva mitt namn på 12 tidningar (kan knappt förstå det själv!). Dessutom har jag blivit lite av en träningsnarkoman och sliter mitt nya SATS-kort med hälsan, bokstavligt talat. Idag har jag dock beslutat mig för att boka av spinningpasset jag hade inplanerat och ta en ledig kväll. Tvättkorgen svämmar över och ska tas om hand och lite snabb städning måste också göras förstås. För ikväll kommer det lite vänner på besök med vin och spel – precis vad jag behöver.