Sommarlistan 2016

vårblommorna.jpg

Sommarlistan 2016 är för en sommar som egentligen aldrig blev av men som jag ändå tror kommer att bli en bra en. Vad ska du göra i sommar? Jag ska faktiskt jobba hela sommaren. Och det har jag verkligen inget emot efter en lång, oplanerad ledighet.

Ska du åka någonstans? Jag har redan hunnit åka utomlands för ett par veckor sedan, till Barcelona. Om jag kommer att resa något mer i sommar tror jag inte, men kanske i höst.

Hur länge ska du vara ledig? Inget alls, haha. Jag har redan hunnit vara ledig två månader efter att jag avslutat mitt jobb som redaktör och klev nyss in i ett helt nytt jobb som Content Manager på Tele2. Hemskt pepp och inte alls sugen på ledighet som det är nu.

Vad vill du verkligen hinna med? Just nu har jag bara tankar på träning och välmående. Efter att ha varit i ett jobbigt deppstadie och därefter dundersjuk längtar jag efter lite rörelse. Det kommer med andra ord bli en hel del yoga och styrketräning. I övrigt hoppas jag på att hinna bada, åka till Gröna Lund och hänga i parker på kvällarna.

Vad tror du egentligen att du kommer att göra? Förhoppningsvis just allt detdär men lär väl sluta med många hemmakvällar. Känner jag mig själv bra kommer jag förmodligen inte att vara värst disciplinerad, men försöka går ju.

Vad ser du mest fram emot? Sysslolösa söndagsmorgnar, mina favorittimmar på veckan.

Vem kommer du vara mest med? Jonatan <3 Sen har jag en sån fin kompisskara som jag alltid längtar efter.

Vad kommer du lägga mest pengar på? Att äta mat ute, en av mina största sommarlaster (speciellt jobbigt nu när man inte jobbat en sekund fram till mitten på juni).

Vad kommer du äta? Sushi och grillat på engångsgrill, mums!

Vad kommer du dricka? On-the-go-kaffe i mängder.

Vad vill du säga till ditt sommar-jag? Fan, lev lite. Fånga dagarna men eftersom du jobbar se då till att komma i säng tidigt ändå!

Vad kommer göra den här sommaren extra bra? Att jag får vara på mitt drömjobb och lära känna så mycket nytt folk därigenom. Vad kommer du ha på dig? Hoppas på att kunna gå omkring i massa klänningar och kjolar, men det hänger mycket på vädret. Skärpning, sommaren!

Hur kommer du minnas din sommar sen i september? Sömnlös, förväntansfull, häftig, glädjefylld.