Roses are pink

Roses are pinkDagarna susar iväg en efter en, ingen har märkt att det plötsligt blev kyligare. Rosorna runt Vasastan blommar ihjäl sig och påminner oss om att sommarvärmen varit här en gång men att den illa kvickt kommer att försvinna (skynda och njut). Birkenstock-tofflorna kändes plötsligt väldigt onödiga men de är ju så fina och sköna, mina fötter är nog tacksamma ändå.

Här har en slitit i snart 9 veckor där de lediga dagarna knappt märktes av. Jag sov ju bort de såklart, det blir så med 6-dagars arbetsveckor. Aldrig har en sommar känt så kort som den här, under mitt sista sommarlov i livet.

Efter vår efterlängtade solsemester kickar min utbildning igång på nytt och jag är både förväntansfull och skräckslagen. I januari tar jag examen. "Nytt år, nya möjligheter" säger de men jag vet inte om jag vill bli så överraskad. Jag vill veta vad som väntar mig nu genast.