På sistone och framöver

IMG_2907.JPG
IMG_2767.JPG

Jag önskar att jag kunde skriva att tiden flög förbi för att jag hade det så himla kult men det är ju långt från sanningen. Det har varit ett par tuffa månader, på många plan. Jag har jobbat hårt på att upprätthålla någon slags förnuft i en rätt så trist vardag.

Jag har ändå lyckats följa kompisars råd och passat på att njuta "medan jag kan". Därför har det blivit en hel del tid i solen, både solandes och badandes. Men framförallt har jag varit på gymmet och upptäckt att jag har en midja – who knew?

IMG_0386.JPG
IMG_2003.JPG

Det har trots allt lönat sig att ha tålamod och kämpa fast psyket inte orkade med det. Allt springande på intervjuer, arbetsprover och sömnlösa nätter. Vore det inte för sambo och bästekatt, som levererade både sällskap och tröst när det behövdes mest, hade jag kanske inte jobbat lika hårt. Jag är trots allt min egna största kritiker.

Jag landade till slut ett jobb och börjar om inte mindre än två veckor. Mitt nya hem blir hos KRY, en mobiltjänst som gör det möjligt för patienter att träffa läkare via videosamtal (hur bra?!). Där kommer jag sitta som Content Manager och får sköta allt det skrivna, samtidigt som jag får vara med och hjälpa KRY att bli bättre och grymmare för varje dag som går. 

IMG_3287.JPG
IMG_9561.JPG

Helgen som varit har mitt inre äntligen fått slappna av – som det har längtats. Vi flydde storstaden och tillbringade några dagar hos vänner mitt ute i Vadstena där jag inte rörde en muskel större delen av tiden. Precis som när semestern börjat ni vet, där man behöver 2-3 dagar att återhämta sig. Där har jag varit mentalt i tre dagar.

IMG_3337.JPG
IMG_3369.JPG

Innan nya jobbet drar igång ska jag, till min förvåning, flyga till Antalya, Turkiet. Mina föräldrar fick för sig att impulsköpa två biljetter till min syster och mig och vi åker redan nu på lördag. Haha!

IMG_2640.JPG