Om han inte dyker upp, så sitter jag där i hörnet

Skrivbord1 Hej och välkommen hem till lilla hörnet hemma hos mig och JJ. Där, precis i den där delen av soffan alldeles intill monstera, älskar jag att tillbringa min fria tid. Speciellt när jag är ensam hemma, kurar ihop mig till en boll och kollar spänt på Arkiv X.Skrivbord2

Alldeles intill hittar man min fina sekretär. Häri gömmer sig både dittan och datten och allt mellan pennor och böcker. Skrivbord3

Något som har fått sig en plats i sekretären är dessa söta små burkar som jag fyndade på en loppis någonstans längs med Jungfrukustvägen för ett par år sedan. Fem kronor styck och rymmer allt smått och fint som annars aldrig hittar en plats hemma. Som nål och tråd till exempel. Skrivbord5

I den andra har jag gömt massa småsladdar och prytlar som annars bara skräpar runt på skrivbordet. Älskar små söta gömmor.