När det plötsligt blev sommar | Vecka 20

amnakod-selfie.JPG

Fantastiskt väder förra veckan, håller ni inte med? Tycker självklart väldigt synd om alla er fina själar som tvingas sitta inomhus i tråkiga kontor hela dagarna. Jag däremot, som inte har mycket för mig annars to be honest, kunde ju inte annat än försöka fånga solstrålarna som levereras dagligen. Vore ju nästan ett brott om jag inte gjorde. 

forarmstand-headstand-yoga2.JPG
forarmstand-headstand-yoga1.JPG

Jag besökte Rålis inte bara en gång utan hela två gånger förra veckan. På måndagen fick jag spela lite beachvolleyboll med Linnea – äntligen är det säsong! Jag älskar Rålis. Så mycket roligt folk med alla möjliga intressen. Det fick mig att kasta mig upp och ner och köra lite huvudstående i min beachvolleyutstyrsel. 

Några dagar senare packade jag och Alice ner allt gott vi kunde tänka oss och hade livets längsta picknickhäng <3 Vi fick besök av två kompisar som hade vägarna förbi, var riktigt fint.

picknick-rålambhovsparken.JPG
Ragdoll-brunmaskad-Iris.JPG

Lilla hjärtat, som håller mig sällskap hela dagarna ❥ Har jag inget vettigt för mig försöker jag alltid gömma mig på gymmet. För att jag kan och har tid, liksom. Förra veckan försökte jag dock vila lite, mina ljumskar började göra lite ont och jag ska ju springa ett litet lopp snart. Därför blev det en hel del häng på balkongen och massa mys med Iris (som mest älskar att sova under den varmaste tiden på dygnet).

Blå-lotus-söder.JPG
bropromenad.JPG

Jag hann även träffa en av de klokare vänner jag har, Sabina. Vi tog en otroligt lång promenad på jakt efter något gott att äta och hamnade till slut på Söder. Rättare sagt Blå Lotus på Katarina Bangata. 

amna-kodzaga-domare.JPG
Södertelge-volleyboll-damA.JPG

Plötsligt blev det helg och jag hade tidigare blivit kallad till Junior-SM i Volleyboll för att vara domare. Tillbringade därför helgen i Södertälje där tävlingen höll hus. Det blev två riktigt intensiva dagar med massor av matcher och nya kollegor. Jäklar vilka grymma volleybollspelare det finns därute, och de är så jäkla unga allihop. Riktigt imponerad och rentutsagt peppad på att hösten ska komma så jag kan börja träna volleyboll igen :)

Flemingsbergsskogen.JPG

Avslutade veckan på bästa sätt. JJ och jag köpte med oss glass och tog en lång skogspromenad och hälsade på ett gäng söta kor. Tänk att man bor en kvart från ett litet paradis <3