Vad jag har jobbat med den senaste tiden

Processed with VSCOcam with m6 preset Processed with VSCOcam with t1 preset

Runt april 2012 anställdes jag som timmis på Kulturhuset. Till en början jobbade jag som klubbvärd där jag satt i dörren och tog betalt och faktiskt inte så mycket mer än så. Sakta men säkert började jag få lite mer tid om dagarna och därmed kunde jobba dagspass vilket ledde till att jag fick jobba som i Informationsdisken, gallerierna där utställningarna sattes upp och diverse olika evenemang så som författar-aftnar, dansföreställningar och även en del småfestivaler. Min favorit bland festivalerna var helt klart STOFF (Stockholm Fringe Fest). Där jobbade jag vid en scen som artistvärld och platsansvarig och ansvarade för att allt var klart i tid för show, att artisterna var nöjda och teknikerna glada. Bland det roligaste jag har jobbat med!

Kulturhuset-Galleri-5

Idag finns inte Kulturhuset längre. Det har nämligen blivit ett med Stadsteatern sommaren 2013 och har nu blivit en gigantisk organisation. Finns inte något vi inte visar - familjeföreställningar, marionetteater, dans, bibliotek, sång, film, teater. Det finns helt enkelt något för alla åldrar. Detta öppnade upp massa dörrar för oss i personalstyrkan och vi fick möta besökare vid scenerna och jobba med biljettförsäljning.

Att få jobba på teatern fick mig att bli intresserad av den. Tidigare hade jag inte varit på någon teaterföreställning alls (haha nej, grannskolans "Hair" räknas verkligen inte) men har nu fått mersmak och bokar in mig på allt jag hinner med! Min första föreställning var "Blodsbröder". Pojkvän hade sett den som ung och talade gott om den. En mysig och samtidigt tragisk historia som ändå lyckades bringa fram en hel del skratt.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Min senaste föreställning kommer vara den ikväll! Vi ska få se musikalen "Chicago" med Lisa Nilsson, Sharon Dyal och Dan Ekborg i rollerna. Förväntar mig pampigt, färgsprakande och högljutt!