Mina 5 största laster

Det finns saker som följt med mig sedan jag var barn, som aldrig går ur tiden. Framförallt är det saker som är matrelaterade, som oftast klassas som ångestmat och sånt som "gör dig tjock". Blir ju sur på samhället som smutskastar allt som är så GOTT, även om jag förstår att det är onyttigt (beror ju helt på hur mycket/ofta man äter det). Jag gillar dessutom att shoppa, men beror helt på situationen och plagget.

I give you: skämslista på mina största laster.

Chips — och om möjligt gräddfil till (utan någon som helst dippblandning i, tacksåmycket). Det som gör de så god är att det är krispigt, saltigt och alldeles alldeles underbart. Därför vinner också lantchips alla gånger. Det finns få chipssmaker jag skulle tacka nej till, men en av de värsta chips jag ätit är Icas "Parmesan och örter".

Saker på rea — Det är egentligen såhär jag lyckas komma undan med att shoppa ofta - genom att köpa saker som har den där magiska röda billigare pris-lappen på. Dessutom älskar jag att fynda på loppisar.

Salt — på ALLT. Ledsen alla kockar, jag saltar all mat innan jag ens smakat på den. Finns det ingen salt så funkar soja. Eller allkrydda.

Smör — Jag brukar säga att jag äter smör med macka på. Men det handlar uteslutet om Bregott Lättsaltat (salt igen..), allt annat åker i soporna. Allt jag behöver är en go knäckemacka med smör och citronpeppar på. Mums.

Tillfälliga cravings — Jag är inte så mycket för sötsaker, som ni kanske har förstått vid det här laget. Men jag får för mig ibland att jag verkligen bara måste ha en bit choklad. Framförallt om jag har mens, vilket 99,8% av alla tjejer kan hålla med mig om. Chokladmuffins, chokladbollar, chokladglass, stort glas oboy - det spelar liksom ingen roll. Så länge det är choklad i det, vill vi ha det.