Kommunikatören i sitt esse

Mynewsdesk

Jag är nu inne på min tredje vecka som Marketing Intern på Mynewsdesk och har sakta men säkert fått vara en del av något stort och så himla inspirerande. Det som förvånar mig mest är att jag hittat så rätt, det är ju raka spåret mot det jag hade hoppats på att jag någon gång ska syssla med "när jag blir stor". Inte nog med att ha så mycket för sig jämt, det är också många olika småprojekt man får ta del av. Det ligger så mycket planering bakom allt arbete och jag har förstått att det är viktigt att ha 1. framförhållning och 2. planering. Allt för att det ska gå smidigt till (och bli gjort).

Till en början hade jag inte gjort några vidare bra to-do-listor och med tanke på hur ny jag var på företaget handlade det mest om att lyssna, observera, fråga och konvertera allt detta till någon slags förståelse. Det tog sin lilla tid men jag tror jag är på god väg. Tråkigt nog håller detta i bara 8 veckor, känns som att det kommer att ta slut just som man lärt sig och vant sig vid den här inspirerande tillvaron. Men jag vet att det handlar om lärdom och att suga åt sig så mycket viktigheter som möjligt för att sedan kunna ta med sig det till nästa uppdrag - dethär är ju bara början! Och ni ska se mina to-do-listor nu, alltså..

To-do-list