Hello Friday, you big beautiful bastard

Hornsgatan StockholmÄNTLIGEN HELG. Det var längesedan jag sett fram emot fredag så mycket som denna vecka. Att kicka igång ett heltidsarbete efter att ha varit student är sannerligen en utmanande omställning. Jag har varit trött samtidigt som jag varit upp i varv, inte hunnit med volleybollen och ätit vid knasiga tider på dygnet (glömt vad frukost är). Men det tar sig, det blir ju bättre ju längre fram i tiden man kommer och vips! så kommer jag att vara en ruttad liten heltidsarbetare ska ni se. Det är otroligt vilken tidspress jag har hamnat i sedan praktiken kickade igång och även om stressen stiger en upp över öronen så är det bra stress. Hur kan den inte vara bra när man äntligen får syssla med något man tycker är roligt?

Oh My Computer!Här har ni min arbetsstation! Den är lite mitt i kontorssmeten och jag sitter tidvis själv. Skärmen är gigantisk vilket är perfekt när man ska sitta och producera massa text. Arbetsveckan har alltså äntligen tagit slut och det har blivit helg. Jag har hunnit med att:

  • Skrivit 4 artiklar och kan nu ett och annat om håravfall och dieselbränsle
  • Endast på 2 träningar
  • Lärt känna ca 15 (20? 50?) nya människor
  • Fått 4 nya Facebook-vänner
  • För första gången på flera år lagt mig innan 22.00 pga dödens trött

Även om det nu är helg väntar en match att döma och en att spela, teater och att hälsa på familjen som jag saknat så.