Hann knappt landa och sommaren tog slut

Hemma igen. Gissa om jag hade en fantastisk semester med min bästa person. Gissa om vi upplevde mycket, svettades mycket (ja, alldeles för varmt), åkte runt från stad till stad och åt mat oavbrutet. Det kan vågen intyga. Har tagit så mycket vackra bilder och massa dagboksinlägg som alltihop måste få plats här på något vis, jag vet dock ännu inte hur.

Sista dagen på semester tillbringade jag för det mesta i sängen (åh som jag saknat den). Det är ju ett under hur kroppen vet om att den befinner sig invirad i bekanta lakan och tillät mig för första gången på länge att sova 10 timmar i sträck. Senare på dagen tog vi oss ut på en promenad med glass och kaffe och upptäckte hur mycket vi saknat den svenska vinden.

Och plötsligt, bara sådär, började verkligheten igen och this so called sommarlov blev ett minne blott. Jag är redan slut och det är bara andra dagen på verkligheten.


English: Back from an amazing vacation. Brought with us a lot of new experiences, saw a lot of new places, traveled around from town to town and ate food nonstop. The last day of the vacation was spent partly in bed but we took a small walk around our neighborhood  and realized how much we missed the Swedish, cold, summer breeze. Now back to reality like summer never happened.