Förväntningar 2016 - Hur gick det?

Snubblade över en lista med förväntningar inför 2016 som jag hade skrivit. Jag hade totalt förträngt att jag hade skrivit en sådan lista och än mer chockad var jag när jag insåg att jag kunde bocka av mer än hälften. Utan att ens ha tittat på den en endaste gång sedan jag skrev den dessutom. Listan var för att motivera mig själv till att förbättra min vardag och mitt mående, göra mer utav det som jag blir glad av. Let's check it out!

Hur har det gått?

▴ Yoga oftare Har blivit en baby-yogi och med yogan skapat mer harmoni i mitt lilla liv. ▴ Spara pengar ✗ Tjah, det var ju ett totalt misslyckande men kanske kommande år? ▴ Hälsa på hos familjen mer Eller vad säger du mamma? :D ▴ Våga klippa lugg  Gjorde det dagen efter jag skrev den här listan and loved it! Dessvärre tröttnade jag på att behöva ta hand om den någon gång på sommaren och började spara ut den. ▴ Gå på fler spelningar Min mest lyckade förväntning. Coldplay, Grimes, Justin Beaber, Kent och för att inte tala om tre festivaler! ▴ Börja skriva på något längre ✗ Njah, tanken har inte ens slagit mig. Men viljan finns kvar! ▴ Tatuera mig ▴ Använda läppstift oftare till vardags ▴ Ordna upp cykeln och således cykla mer ... tills någon skar upp mitt bakdäck och nu står den och rostar sönder i Helenelund. ▴ Stressa mindre ▴ Kramas mer ▴ Läsa minst 4 böcker ✗ ▴ Äta god mat med vänner mycket oftare ▴ Stressa mindre/Lära mig prioritera bättre Tyvärr innebar detta mindre och mindre volleyboll. ▴ Åka till Gotland ✗ ▴ Fota mer Även om jag fick sälja min kamera hann jag ändå få ihop en bra mängd bilder, men främst med mobilen. ▴ Skära ner på internetsurfandet ✗ Jag är en internetjunky tyvärr, men försöker att låta bli mobilen vid läggdags och när jag åker pendeltåg. ▴ Klä mig lite färggladare Är ju en rätt fjantig punkt men jag har kommit ifrån min (älskade) svarta silhuette. ▴ Ta hand om mig själv lite bättre, träna, äta hälsosammare, sova bättre Hade det varit socialt acceptabelt att lägga dig vid 19.30 hade jag gjort det. Men nu kommer jag i säng redan 22.00 och det är en sjuk bedrift för en som brukade lägga sig 02.30. ▴ Springa ett lopp längre än 5km ✗ Nä inte längre än 5km tyvärr men prick 5 har det blivit. Tre gånger dessutom! ▴ Åka till Bosnien ✗ Får bli detta år istället. ▴ Blogga oftare ▴ Flytta till en större lägenhet (minst sannolikt men en kan ju drömma) ✓✓✓✓✓✓✓ ▴ Shoppa mindre/Rensa garderoben ✗ och

Allt som allt är jag nöjd. Ett par punkter kunde jag ha engagerat mig lite mer i, men de får följa med i årets förväntningar istället.

/A