Förväntningar inför 2016

goalJag blir ju knappast yngre, speciellt med tanke på att jag snart (om två dagar..) fyller 27. Det är så mycket jag vill hinna göra innan även det här året tar slut men vill ändå inte spika något som "måste göras" för vi vet ju hur det blir. Året som kommer har jag mycket förhoppningar på men inga förväntningar. Det känns viktigt att sätta hoppet lite högre detta år då det ändå väntar en hel del nytt och några utmaningar – det ska kunna flyta på. Men här har ni min lista på sånt som jag hoppas på att kunna stryka innan året är slut. S.k mål. – Yoga oftare – Spara pengar – Hälsa på hos familjen mer – Våga klippa lugg – Gå på fler spelningar (Coldplay + Grimes ) – Börja skriva på något längre – Tatuera mig – Använda läppstift oftare till vardags, är ju så fint – Ordna upp cykeln och således cykla mer – Stressa mindre – Kramas mer – Läsa minst 4 böcker (det må låta lite men med tanke på de 3 sidor jag åstadkom förra året...) – Primavera Sound Festival – here we come! – Äta god mat med vänner mycket oftare – Lära mig prioritera bättre – Göra mer av sånt som gör mig glad – Åka till Gotland – Fota mer – Skära ner på internetsurfandet – Klä mig lite färggladare (haha jadu...) – Ta hand om mig själv lite bättre, träna, äta hälsosammare, sova bättre – you know the drill – Springa ett lopp längre än 5km – Åka till Bosnien – Blogga oftare – (minst sannolikt men en kan ju drömma) Flytta till en större lägenhet – Shoppa mindre – det finns ingen mer plats i min garderob vilket leder mig utmärkt till; – Rensa garderoben

Vilka är dina mål och förhoppningar?


Eng: What I hope to have been done before the year 2016 ends!