Bear with me

Birds in Omis

Jag önskar verkligen att jag vågade öppna upp mig här, berätta för alla vad som försiggår i mitt stackars lilla huvud men det går inte. Det är så trassligt där inne just nu, så många demoner som slåss om uppmärksamhet, det skulle bara skrämma er. Den här sidan ska vara till för att hålla inspirationen uppe och igång, men för tillfället står det väldigt still – för att jag inte vågar, för att jag är feg. Det har kommit till den nivån att jag blivit så självkritisk att jag tror att hela världen kritiserar mig och tycker att jag inte duger.

Det är absolut något som är tillfälligt och jag har planer på att det hela ska vända, för ingen vill ju må dåligt. Men det är en del arbete bakom som jag inte riktigt vet hur jag ska ta tag i eller vart jag ska börja. Men jag inser nu att jag måste sakta ner lite, andas för i helvete och ta en sak i taget.

Imorgon är det äntligen dags för Popaganda, alla fina vänner kommer att samlas och bra musik kommer att spelas. Hoppas vi syns där, har laddat med massor av kramar!