Alla mina nyårslöften

Karlberg

Nog har även jag tänkt på vilka nyårslöften jag borde sätta. Alla känns orimliga från första början tills jag inser att jag faktiskt bara är himlas jäkla lat. KLART DE GÅR ATT FULLBORDA, det är bara att få tummen ur.. näsan och sätta igång.

1. Läsa fler böcker. Minns i ärlighetens namn inte sist jag avslutade en bok. 2 år sedan? Dags att få ändring på det hela. Vi börjar med favoriten Dan Brown och hans senaste släpp "Inferno"!

2. Vara mer kreativ. Nyligen köpte jag en sprillans ny kamera. Ja, det hände till slut! Inte drömkameran men en bra och smart kamera noentheless. Dags att finna lite inspiration och försöka tänka lite utanför lådan, vet ju hur glad och upprymd jag brukar bli av det. Med det ingår också att blogga mer, promenera mer, upptäcka nya saker.

3. Jag har förstått att "mitt vis" inte går hem hos alla parter - jag är helt enkelt för bosnisk i min svenskhet. Jag menar nu inte att jag ska förändra min personlighet helt, jag älskar mig själv så som jag är. Men jag ska helt klart försöka sätta mig lite oftare i den andres skor innan jag uttrycker mig. Något jag tror alla borde göra.

4. Det här med att träna, bli fit och sommarsnygg som alla andra.. Även där har jag lovat mig själv att kanske inte banta eller detoxa eller vara fånig angående kläder och vikt - utan äta hälsosammare, röra mig mer, sova bättre osv. Hur svårt ska det vara egentligen?

Skärpning nu, Amna!